miercuri, 10 noiembrie 2010

Mircea Badea, Ciutacu si tara asta ...

de curiozitate, ieri, undeva dupa ora 16.00 am dat un search sa vad ce s-a intamplat la acest eveniment, unde acesti doi oameni au venit sa-si spuna parerea. am ajuns intamplator pe site-ul / forumul celor de la evenimentul zilei. am ramas stupefiat cand am vazut cate cuvinte murdare se puteau scrie acolo, cata infectie supuranda pe un site oficial. in afara faptului ca era stirea denaturata si ca incercau astfel sa influenteze "trecatorul" , nici macar nu aveau bunul simt (administratorii / moderatorii) sa cenzureze acele maimute care se "exprimau" online. pentru a va face o parere puteti viziona link-ul . Rusine EVzilei pentru acel site infect!

Un comentariu:

  1. Cata dreptate ai!
    De cateori citesc presa din Romania,raman stupefiata de cate abjectii pot emite unele persoane vis a vis de tot ce nu le place.
    Stiu sa stea in fata calculatorului si sa scuipe, sa catalogheze persoane in modul cel mai infect.Ma intreb oare la ei se uita ce fel de oameni sunt?
    Presa din occident nu permite mizerii ca la noi, in general oamenii posteaza comentarii elegante, chiar daca nu sunt de acord cu ideea transmisa de articol sau cu ceilalti care o dezbat pe forum.Cati zeci de ani vor trece sa ne comportam si noi civilizat?

    RăspundețiȘtergere