marți, 6 septembrie 2011

gazonul de pe national arena

intotdeauna trebuie sa-mi fie rusine de ceva, acum am strans din dinti la fiecare atingere a mingii, la fiecare intrare prin alunecare, la fiecare reluare a camerelor de la firul ierbii. nu suntem in stare de nimic, decat sa dezamagim pe banda rulanta sau mai bine zis sa fim dezamagiti iar noi le primim cu bratele deschise. ce vor nascoci iar pentru acest gazon infect? brazde incredibile saltate de fiecare jucator, fiecare sprint parca topind iarba de sub picioare cu tot cu nisip. dar, trebuie sa luam de buna acea pura speculatie, cum ca avem cel mai frumos stadion, de unde?! habar n-am de unde ... cine va raspunde pentru acest gazon inpracticabil? probabil ca soarta si planetele sunt vinovate si de aceasta data  .

"Oprescu : Sunt câteva probleme cu gazonul de pe Naţional Arena, dar este pregătit pentru joc "
si un raspuns:
"Câteva probleme? La sfârşitul meciului putem semăna din nou iarbă, arătura fiind deja făcută."

Explicatiile municipalitatii sunt : “acest stadion a fost realizat in vederea desfasurarii finalei Europa League din 2012, perioada in care gazonul ar fi avut suficient timp pentru fixare. Este important de mentionat ca gazonul necesita timp pentru maturizare. Dupa data de 10 august, cand trebuia sa se joace amicalul cu Argentina, temperaturile extrem de ridicate, dar si lipsa precipitatiilor, nu au permis o dezvoltare corespunzatoare a radacinilor, astfel incat sa se asigure o legatura puternica intre ruloul de iarba si stratul suport. Subliniem si faptul ca terenul de joc nu a fost receptionat si achitat de Primarie, urmand ca acest lucru sa se faca numai dupa probarea lui, adica efectuarea unor jocuri oficiale”.

ziceti si voi in ce tara cu incompetenti traim ... daca mai putem spune ceva ...

Un comentariu:

  1. Banuiesc ca Oprescu-i suprins ca-n Ro vara e cald, deci temperaturile sunt ridicate. Tot asa, in Ro nu exista apa decat daca pica din cer..

    RăspundețiȘtergere